Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels Resonanz Kleurrijk Mix


Formaat: Vierkant Kleur: Rood, Zwart, Bruin, Wit Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 15x15mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 8mm Product: Wandtegels, Mozaïek, Tegelranden Gewicht: 1,35 kg Aantal Stukken: 1

€ 46,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 521,11* / 1 m²)
Productnummer: CA44201

Niet langer beschikbaar

De glasmozaïek tegels "Resonanz Bunt Mix" laten een willekeurig gerangschikt, kleurrijk patroon zien, dat zich vooral kenmerkt door de kleuren zwart, bruin en rood. De kleuren zijn bevestigd onder een glas zodat het glanzende oppervlak van de afzonderlijke vierkanten volledig tot zijn recht kan komen. De kleuren en de resulterende patronen verschijnen als onbekende landschappen en prikkelen de verbeelding van de toeschouwer, terwijl ze er tegelijkertijd elegant en modern uitzien.

Dankzij dit aanpassingsvermogen past de glasmozaïek tegel "Resonanz Bunt Mix" in vrijwel elke omgeving en kan daardoor elke stijl verfijnen. Ook de maat van de tegel kan aangepast worden en wordt voor de bestelling afgestemd op de wensen van de klant, zodat elke De tegel kan op droge, natte en permanent natte locaties worden gelegd.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.