Ga naar hoofdinhoud

Tegellijm Schönox Q2 RAPID - Aardewerk & Fijn Steengoed Flexibele Lijm (25Kg)


Materiaal: Keramiek, Porselein steengoed Toepassingsgebied: Buitenruimte, Binnenruimte Product: Tegellijm

€ 56,90* per Stuk

Inhoud: 25 Kilogram (€ 2,28* / 1 kg)
Productnummer: NOX00006

Op voorraad

Aflevertijd 2-3 Weken

Product Aantal
De tegellijm Schönox Q2 RAPID is, zoals zijn naam zegt, een snelhardende flexibele lijm. De 25 kg universele lijm is geschikt voor zowel dunbedprocessen als mediumbedprocessen. Daarnaast kan de Schönox Q2 RAPID tegellijm worden gebruikt voor keramische bekledingen, cotto, aardewerk / steengoed, fijn steengoed, handgevormde tegels zoals spleet- en klinkertegels, evenals natuurlijke, kunstmatige en betonnen stenen die ongevoelig zijn voor vervorming en verkleuring.

Daarnaast is de snelhardende lijm ook geschikt voor isolatie- en expansieplaten die niet gevoelig zijn voor verkleuring. De universele lijm kan gebruikt worden voor binnen, maar ook voor buiten. De potlife is naar verwachting circa 45 minuten (bij een temperatuur van 20 graden Celsius). Hierbij dient te worden opgemerkt dat bij gebruik van de Schönox Q2 universele lijm een temperatuur van minimaal 5 graden Celsius vereist is en de vloer na 3 uur weer beloopbaar is. Op dit moment (na circa 3 uur) kan de vloer binnen ook weer worden gevoegd, maar bij gebruik van tegellijm buiten moet een wachttijd van circa 2 dagen of meer in acht worden genomen. Na volledige uitharding is de snelhardende Schönox Q2 Rapid tegellijm bestand tegen een omgevingstemperatuur van -20 graden Celsius tot 80 graden Celsius.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.