Ga naar hoofdinhoud

Wandtegels Nizza Grijs 25x75cm


Een Pakket: 1,5m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Grijs Materiaal: Steengoed Optic: Houtlook Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 25x75cm Dikte: 10mm Eigenschap: Nit Gekalibreerd Product: Wandtegels

€ 48,10* per Pakket

Inhoud: 1.5 Vierkante meters (€ 32,07* / 1 m²)
Productnummer: HT88571

Op voorraad

Aflevertijd 6-8 werkdagen

Kleur: Grijs
Product Aantal
Pakketjes
1.5

Naast een grote keuze aan vloertegels biedt de tegelonlineshop ook wandtegels in verschillende maten en uitvoeringen, zoals de glanzende Nice wandtegel.

De winkel heeft gekalibreerde of niet-gekalibreerde tegels klaar. De glanzende wandtegel Nice in houtlook grijs is door zijn natuurlijke en onopvallende vormgeving geschikt voor alle ruimtes zoals de badkamer, woonkamer of hal. Een glanzende wandtegel heeft een glanzend en luxueus oppervlak. De online shop ondersteunt je graag met advies, tegelpatronen of mozaïekpatronen. Raadpleeg voor een juiste plaatsing en verwerking van de tegels een plaatselijke specialist. De winkel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor oneigenlijk gebruik of installatie.

"Buitengewone wand- en vloertegels in smaakvolle designs, al dan niet gekalibreerd, geschikt voor alle woonruimtes en eisen - bijv. de Nice wandtegel. Met zijn gepolijste oppervlak in houtlook overtuigt hij met zijn natuurlijke en onopvallende design. Nice wandtegel is geschikt voor alle woonruimtes zoals gangen, badkamers of woonkamer. De glanzende wandtegel geeft elke ruimte een luxe tintje met zijn glanzende oppervlak. De online shop adviseert u graag over de gewenste wandtegels of vloertegels. Of het nu gaat om tegelpatroon of mozaïekpatroon - de winkel is ook behulpzaam. Wie wil wandtegels of vloertegels in een speciaal ontwerp, in verschillende Als u op zoek bent naar maten en prijsklassen, dan bent u in de online winkel aan het juiste adres. Het aanbod tegels is groot en laat gegarandeerd alle tegelwensen uitkomen. Een bezoekje waard!"

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.