Ga naar hoofdinhoud

Vloertegels Haarlem Graphit 30x60cm


Antislip: R9 Een Pakket: 1,08m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Grafiet Materiaal: Porselein steengoed Optic: Beton Optic Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 30x60cm Dikte: 10mm Eigenschap: Gerectificeerd, Geglazuurd, Vloerverwarming geschikt, Antislip, Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 4 Product: Wandtegels, Vloertegels

€ 37,90* per Pakket

Inhoud: 1.08 Vierkante meters (€ 35,09* / 1 m²)
Productnummer: RAN48365

Niet langer beschikbaar

Kleur: Grafiet
Tegelformaat: 30x60cm

De Haarlem Graphite vloertegels zijn steenlook tegels met een eenvoudig, zeer modern design. Ze zijn gerectificeerd, d.w.z. ze hebben een uniforme randlengte. Dit betekent dat deze porseleinen steengoed tegels gelegd kunnen worden met een minimaal grote voeg van 1,5 tot 2 mm. Door deze nauwelijks zichtbare voegen ziet het gehele tegelpatroon van de steenlook tegels er uniform en nog eleganter uit. Door diverse eigenschappen zoals vorstbestendigheid en geschiktheid voor vloerverwarming zijn de Haarlemse vloertegels zowel binnen als buiten toepasbaar. Ze sieren alle gebieden van het dagelijks leven en zorgen het hele jaar door voor stijlvol wonen, zowel in de woonkamer als op het terras.

Door het matte, geglazuurde oppervlak zorgen deze vloertegels voor een ingetogen elegantie en zijn het toch zeer onderhoudsvriendelijke porcellanato tegels. Natuurlijk kunnen deze tegels in steenlook categorie R9 ook probleemloos in de keuken, hal of badkamer worden gelegd, omdat ze ook hier een lichte slipweerstand garanderen.

Binnen- en buitenruimtes worden met deze fijne steengoedtegels optimaal geënsceneerd, temperatuuronafhankelijk en slipvast. Bovendien zorgt de rectificatie voor een gemakkelijke plaatsing met bijna onzichtbare voegen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.