Ga naar hoofdinhoud

Metro Wandtegels Crème Mat 10x30cm


Een Pakket: 1m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Crème Materiaal: Keramiek Optic: Metro Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 10x30cm Dikte: 8mm Eigenschap: Nit Gerectificeerd, Geglazuurd, Natuurlijke rand Product: Wandtegels

€ 38,90* per Pakket

Inhoud: 1 Vierkante meters
Productnummer: TG19517

Op voorraad

Aflevertijd 8-10 werkdagen

Kleur: Crème
Tegelformaat: 10x30cm
Oppervlaktekarakteristieken: Mat
Product Aantal
Pakketjes
1

Metro wandtegels zijn verkrijgbaar in de kleur crème. Het oppervlak is mat, de afmeting van de tegels is 10 x 30 cm. De dikte is 8 mm. Een pakket bevat 34 wandtegels. Ze zijn geglazuurd en gemaakt van aardewerk. Wandtegels zijn perfect voor alle ruimtes in huis waar hygiëne van groot belang is.

Ze worden gebruikt voor interieurinrichting of wandbekleding. Hun grote voordeel is dat er geen vloeistoffen worden geabsorbeerd. Bovendien zijn ze gemakkelijk en snel te reinigen. Metrotegels kunnen in vele variaties en patronen gelegd worden. Uiteraard is het ook mogelijk om een uniform oppervlak te ontwerpen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.