Ga naar hoofdinhoud

Metro Wandtegels Zwart Mat 10x30cm


Een Pakket: 1m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Zwart Materiaal: Keramiek Optic: Metro Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 10x30cm Dikte: 8mm Eigenschap: Nit Gerectificeerd, Geglazuurd, Natuurlijke rand Product: Wandtegels

€ 38,90* per Pakket

Inhoud: 1 Vierkante meters
Productnummer: TG19519

Op voorraad

Aflevertijd 8-10 werkdagen

Kleur: Zwart
Tegelformaat: 10x30cm
Oppervlaktekarakteristieken: Mat
Product Aantal
Pakketjes
1

Het bijzondere aan wandtegels van Metro is het brede scala aan toepassingsmogelijkheden. Niet alleen in de badkamer, in het gastentoilet of in de keuken, maar ook in het woon-, eet- of slaapgedeelte zijn Metro tegels een trendy eyecatcher. Vooral in de matzwarte kleurstelling geven de wandtegels een decoratief tintje aan delen van het appartement die anders onopvallend lijken. De tegels zijn gemaakt van hoogwaardig aardewerk en daarna geglazuurd.

Ze zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur. Zo kunnen vuilresten, zoals kalk, eenvoudig worden verwijderd met een vochtige doek. Daarnaast zorgt de goede kwaliteit ervoor dat de wandtegels zonder veel voorkennis eenvoudig aan iedere wand te bevestigen zijn.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.