Ga naar hoofdinhoud

Vloertegels Galilea Onverglaasd R10B Beige 30x60cm


Antislip: R10/B Een Pakket: 1,08m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Beige Materiaal: Porselein steengoed Optic: Beton Optic Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 30x60cm Dikte: 8,5mm Eigenschap: Onverglaasd, Vloerverwarming geschikt, Vorst-bestendig, Natuurlijke rand Slijtgroep: Slijtgroep 4 Product: Vloertegels

€ 37,00* per Pakket

Inhoud: 1.08 Vierkante meters (€ 34,26* / 1 m²)
Productnummer: ZF55128

Op voorraad

Aflevertijd 8-10 werkdagen

Kleur: Beige
Tegelformaat: 30x60cm
Product Aantal
Pakketjes
1.08

De vloertegels Galilea zijn beige. Dit zijn ongeglazuurde vloertegels met een mat oppervlak. De tegel heeft het formaat 30x60cm.

Dankzij de R10B slipweerstand is de vloertegel zeer goed toepasbaar in natte ruimtes. Hij kan dus ook in de badkamer worden geïnstalleerd. Daarnaast is dit een vorstbestendig product, wat dus ook in koelcellen kan worden geplaatst.
Ook vloerverwarming is geen probleem voor de Galilea tegel.

De vloertegel is veelzijdig inzetbaar en is gemaakt van stevig porcellanato. Het matte oppervlak voorkomt dat kleine krasjes direct zichtbaar zijn. Met een slijtage van 4 is het ook een tegel met een zeer duurzaam oppervlak. Voor het reinigen kunnen stofzuigers, bezems en dweilen worden gebruikt. Met een dikte van 8,5 mm zijn de Galilea vloertegels behoorlijk breukvast. Het kan eenvoudig worden geïnstalleerd door hobbyisten.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.