Ga naar hoofdinhoud

Wandtegels De Uk Fr Se Dk Nl Itcor Skyros Crème 20x40cm


Formaat: Rechthoekig Kleur: Grijs, Beige Materiaal: Keramiek Toepassingsgebied: Geschikt voor natte ruimtes, Binnenruimte Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 20x40cm Dikte: 8,5mm Eigenschap: Gerectificeerd Product: Wandtegels

€ 29,90* per Stuk

Inhoud: 0.08 Vierkante meters (€ 373,75* / 1 m²)
Productnummer: ZF55023

Niet langer beschikbaar

Kleur: Cream

De Skyros decor wandtegels in de kleur crème hebben elk een afmeting van 20x40 cm. Bijzonder is niet alleen de resulterende rechthoekige basisvorm van de tegels, maar ook de moderne vormgeving van de tegels. De Skyros tegels kunnen zowel als vloer- als wandtegels voor binnen gebruikt worden.

Vooral een mat oppervlak overtuigt in het design van deze Skyros wand- en vloertegels. Elk van de Skyros tegels van 25x50 cm is gemaakt van steengoed en is 8,5 mm dik. Daarnaast zijn de tegels gerectificeerd, zodat ze allemaal exact op maat passen. Zo kunt u zorgeloos te werk gaan bij het bekleden van uw vloer of uw muren en hoeft u geen rekening te houden met onaangename verrassingen. Dit zal de procedure aanzienlijk vereenvoudigen, vooral bij het leggen van de tegels. Maar het rectificeren van de tegelpanelen is niet alleen een groot voordeel uit praktisch of functioneel oogpunt, het ziet er ook erg goed uit en versterkt het mooie ontwerp van de vloertegels.

Ook in uw badkamer of toilet kunt u de Skyros tegels zonder aarzelen gebruiken. Vooral in deze kamers heeft de rechthoekige, iets langgerekte vorm van de vloertegels of wandtegels Skyros (25x50 cm) een bijzonder langwerpig effect en vergroot zo op een zeer eenvoudige manier de ruimte optisch.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.