Ga naar hoofdinhoud

Wandtegels Freetown Gegolfd Mat 15x40cm Wit


Een Pakket: 1,02m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Wit Materiaal: Keramiek Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Mat, Gestructureerde Tegels / Matten Maat: 15x40cm Dikte: 10mm Eigenschap: Nit Gerectificeerd, Geglazuurd, Dekorfliese Product: Wandtegels

€ 40,90* per Pakket

Inhoud: 1.02 Vierkante meters (€ 40,10* / 1 m²)
Productnummer: JS77166

Op voorraad

Aflevertijd 6-8 werkdagen

Kleur: Wit
Tegelformaat:
Product Aantal
Pakketjes
1.02

Keramische tegels model Freetown in gegolfd mat wit

Wil je een gloednieuwe badkamerrenovatie aan de muren? De verouderde ganggevel kan wel een stijlvolle facelift gebruiken? Heeft je keukentegelwand een trendy uitstraling nodig? Wandtegels bieden niet alleen bescherming, maar dienen ook als decoratie. Indien u de verticale zijwanddelen visueel wilt verbeteren, heeft u met de "Wandtegels Freetown golvend mat wit 15x40 cm" de optimale oplossing gevonden. Het witgekleurde voorbeeld kunnen elkaar zeer goed aanvullen in combinatie met de andere twee artikelen en worden een echt nobele blikvanger. De keramische wandpanelen hebben een mat oppervlak dat doet denken aan golven. Ze hebben een onregelmatige, licht afgeronde rand (n. gerectificeerd).

Balans over het product "Wandtegels Freetown golvend mat wit 15x40 cm"

Het maakt niet uit welk type ruimte er gerenoveerd/gemoderniseerd moet worden, of het nu badkamer, gastentoilet of keuken is, zonder gebruik te maken van onderhoudsvriendelijke wandtegels. De optische eyecatchers bieden solide functionaliteit. Deze resistente tegelvariant wordt bij voorkeur gebruikt voor antieke en/of terracotta dessins. Door hun niet-rectificerende en niet-kalibrerende eigenschap kunnen de afzonderlijke tegelafstanden enigszins in breedte variëren. Het praktische, rechthoekige tegeltype voor keuken, trappenhuis en badkamer is compatibel met heldere keramische wandtegels (ongestructureerd). In hun gewichtsklasse kunnen ze moeiteloos iets hogere belastingseisen aan. Het robuuste product "Wandtegels Freetown golvend mat wit 15x40 cm" is geschikt voor zowel particuliere als commerciële doeleinden. Je kunt creatief experimenteren met de verschillende kleuren. Probeer een andere legtechniek door de tegels diagonaal te ontwerpen in plaats van horizontaal of verticaal! Overweeg een mix van alle drie de alternatieven!

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.