Ga naar hoofdinhoud

Wandtegels Freyburg Glanzend 15x40cm Wit


Een Pakket: 1,02m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Wit Materiaal: Keramiek Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 15x40cm Dikte: 10mm Eigenschap: Nit Gerectificeerd Product: Wandtegels

€ 39,90* per Pakket

Inhoud: 1.02 Vierkante meters (€ 39,12* / 1 m²)
Productnummer: JS77194

Op voorraad

Aflevertijd 6-8 werkdagen

Kleur: Wit
Product Aantal
Pakketjes
1.02

Of het nu keuken, badkamer, serre of huisingang is, met de wandtegels Freyburg straalt de ruimte in een bijzondere glans. De wandtegels hebben een glanzend, glad oppervlak. De prachtige glans zorgt ervoor dat de kamer er licht en uitnodigend uitziet. Door het gladde oppervlak zijn de tegels makkelijk schoon te maken. Eenvoudige installatie, eenvoudige reiniging!

De Freyburg wandtegels zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Dit zijn Wit, Lichtroze, Grijs, Lichtgrijs Blauw en Blauwgrijs. De tegels zijn monochroom, maar zijn ook verkrijgbaar met twee verschillende kleine patronen. Een combinatie van verschillende kleuren is mogelijk omdat ze allemaal met elkaar harmoniëren. Ze bieden een edele uitstraling die een hoogwaardige, moderne woonstijl benadrukt. Omdat dit niet-gerectificeerde wandtegels zijn, hebben ze een brede voeg. Brede voegen maken het totaalbeeld wat losser. De tegels zijn gemaakt van keramiek en zijn 10 mm dik. De vorm van de tegels is rechthoekig. De lange tegelvorm maakt veelzijdig gebruik van de tegels mogelijk. Ze kunnen in de lengte of rechtop worden verwerkt. Maar het is ook logisch om ze schuin op de muren te plaatsen en een mooi, uniek patroon te creëren. Het wordt nog individueler als de aangeboden kleuren met elkaar worden gecombineerd. Een kamer die echt tot leven komt dankzij de glanzende Freyburg wandtegels.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.