Ga naar hoofdinhoud

Wandtegels Primoroso Perla Gris 20x60cm


Een Pakket: 1,20m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Grijs Materiaal: Steengoed Optic: Steen Optiek Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 20x60cm Dikte: 9mm Eigenschap: Nit Gerectificeerd Product: Wandtegels

€ 29,90* per Pakket

Inhoud: 1.2 Vierkante meters (€ 24,92* / 1 m²)
Productnummer: HT88652

Niet langer beschikbaar

Kleur: Perla
Tegelformaat: Basistegel

In de badkamer zijn de Primoroso Perla Gris wandtegels ideaal voor elke lichte badkamer. Vooral badkamers zonder ramen worden met deze tegel opgefleurd. Elke tegel is met de grootste zorg gemaakt van aardewerk. De grijze basistint is mat. Er is een natuurlijk patroon op de tegel. Dit doet denken aan een vers geslepen steen. Omdat het steengoed is, is het bijzonder geschikt voor de badkamer en andere vochtige ruimtes. Uiteraard kunnen de wandtegels ook buiten bevestigd worden. Hier kleden ze bijvoorbeeld een tuindouche aan. De tegels zijn ideaal te combineren met gedessineerde en gestructureerde tegels. Het resultaat is een werkelijk prachtige badkamer en verfijnde lijnen rond het bad of de douche. De tegels worden over een groot oppervlak bewerkt, zodat ze heel gemakkelijk en zelfs door leken kunnen worden gelegd. Dit scheelt extra kosten voor de werkzaamheden want hier staat alles al klaar voor gebruik. De wandtegels zijn gevoegd met lichtgekleurde voeg en gaan lang mee.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.