Ga naar hoofdinhoud

Wandtegels Tirol Steenmat Grijs 30x60cm


Een Pakket: 1,80m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Grijs Materiaal: Steengoed Optic: Steen Optiek Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 30x60cm Dikte: 8,5mm Eigenschap: Gerectificeerd Product: Wandtegels

€ 42,90* per Pakket

Inhoud: 1.8 Vierkante meters (€ 23,83* / 1 m²)
Productnummer: ZF55083

Op voorraad

Aflevertijd 8-10 werkdagen

Kleur: Grijs
Tegelformaat: 30x60cm
Product Aantal
Pakketjes
1.8

De wandtegels Tirol Steinmatt in de kleur grijs zijn ideaal als badkamertegels. Door de afmetingen van de tegels van 30x60 cm is de badkamer uitgerekt en lijkt daardoor groter en ruimtelijker. Dit is een heel mooi neveneffect van de langwerpige Tiroler tegels in de badkamer. Daarnaast zijn de steentegels gerectificeerd, waardoor de randen van de Tiroler wandtegels na het bakproces recht zijn getrokken. Dit kalibratieproces zorgt voor exact overeenkomende tegelformaten en randen met een hoek van 90 graden. Het resultaat zijn exacte Tiroolse tegels die nauwkeurige plaatsing en dunne voegen mogelijk maken. Al met al een groot voordeel van de 30x60 cm Tirol badkamertegels, zowel optisch als qua vakmanschap. Niets staat dus een mooi tegelresultaat in de badkamer in de weg. Daarnaast zijn de tegels van aardewerk mat. De dikte van de steenmatte Tirol tegels is 8,5 mm.

Samenvattend zijn er twee speerpunten van Tirol wandtegels voor de badkamer. Naast de aansprekende uitstraling overtuigt ook de kwaliteit. Als badkamertegels strekken de rechthoekige, langwerpige tegels de ruimte uit, doen de badkamer groter lijken en zijn bovendien mat. Dankzij de gerectificeerde functie kunt u een hoge mate van nauwkeurigheid en precisie verwachten, waardoor het gemakkelijk is om met de badkamertegels te werken en smalle voegen mogelijk zijn.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.