Ga naar hoofdinhoud

Diamantschijf Cermont CM Mozaïek - Glas Natuursteen, Delicate Keramische Onderdelen (100 Mm)


Montolit diamantschijven CM

 • Diamant versterkt
 • Droog en nat te gebruiken
 • Slanke en gevoelige keramische onderdelen
 • Glas- en natuursteenmozaïeken
 • € 50,90* per Stuk

  Productnummer: LZ69830

  Op voorraad

  Aflevertijd 3-4 Weken

  Diameter: 100mm
  Product Aantal

  Diamantschijf Cermont CM-mozaïek - natuurglassteen, gevoelige keramische onderdelen

  Buiten werken of in de keuken en badkamer brengen tal van uitdagingen met zich mee. Een daarvan is het gevolg van de veelal bestaande tegels, die moeilijk te vormen zijn. De juiste doorslijpschijf is daarbij een must om een schoon werkresultaat te kunnen behalen. Om glastegels of bijvoorbeeld natuursteentegels nauwkeurig te kunnen scheiden, wordt het gebruik van de Cermont CM mozaïek diamantschijf aanbevolen. Dit is een doorslijpschijf die diamantversterkt is en daardoor perfect ontworpen om met deze materialen te werken. Door de aard en het gebruikte materiaal kan een exact en schoon resultaat worden bereikt zonder de tegels aan te tasten.

  Tegelijkertijd maakt deze diamantschijf ook indruk met een bijzondere eigenschap. Dankzij het gebruikte materiaal en de uitstekende fabricagekwaliteit kan het zowel droog als nat worden gebruikt, wat de gebruiksmogelijkheden zichtbaar vergroot. Maar deze diamantschijf is niet alleen de perfecte keuze voor het snijden en verdelen van tegels, want je kunt er ook zelf mozaïeksteentjes van maken, die op hun beurt weer kunnen worden gebruikt voor een stijlvol terras. Het snijden van glastegels of natuursteen moet worden geleerd. De diamantschijf Cermont CM Mosaik, die exacte resultaten levert, biedt de beste ondersteuning. Tegelijkertijd overtuigt de diamantschijf door zijn aard door zijn lange levensduur.

  0 van 0 beoordelingen

  Geef een beoordeling

  Deel uw ervaringen met andere klanten.

  Vragen en Antwoorden (0)


  Wilt u een vraag stellen over het product?

  Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

  Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.