Ga naar hoofdinhoud

Diamantschijf Cermont CSE - Keramische Tegels En Porselein (230 Mm)


Montolit diamantschijven CSE

 • Diamant versterkt
 • Droog en nat te gebruiken
 • Keramiek
 • Porselein steengoed
 • € 91,00* per Stuk

  Productnummer: LZ69825

  Op voorraad

  Aflevertijd 3-4 Weken

  Diameter: 230mm
  Product Aantal

  Diamantschijf Cermont CSE - keramische tegels en porselein


  Tegels zijn de slechtst mogelijke ondergrond voor boren, schuren en snijden. Scheuren worden gemakkelijk gemaakt of de tegel breekt uit elkaar. De Cermont CSE-diamantschijf, die zijn sterke punten kan laten zien in verschillende materialen, biedt een remedie bij het snijden van dergelijke tegels. De hoogwaardige doorslijpschijf is verkrijgbaar in de diameters 115 mm en 230 mm. Wat ook het gebruik van de Cermont CSE diamantschijf vereenvoudigt, is dat deze snel kan worden gemonteerd en een hoog veiligheidsniveau is gegarandeerd. De diamantschijf toont zijn sterke punten vooral bij gebruik met keramische of porseleinen steengoedtegels, omdat hij zonder problemen door de Cermont CSE-diamantschijf snijdt.

  Dankzij de mogelijkheid van droog en nat gebruik is ook schoon en snel werken gegarandeerd. Deze eigenschap maakt nog hogere snelheden mogelijk bij het snijden en scheiden van tegels, wat vooral in de professionele sector positief wordt ervaren. Werken met keramische tegels wordt met dit product kinderspel. Een reden hiervoor is dat deze doorslijpschijf tijdens de fabricage diamantversterkt is, wat de robuustheid en tegelijkertijd de scherpte zichtbaar vergroot.
  De Cermont CSE diamantschijf is even geschikt voor professionele als hobby doe-het-zelvers. De producteigenschappen zijn overtuigend, omdat ze het werken met keramische tegels of porseleinen tegels zichtbaar gemakkelijker maken. Een ander pluspunt is de mogelijkheid van droog en nat gebruik.

  0 van 0 beoordelingen

  Geef een beoordeling

  Deel uw ervaringen met andere klanten.

  Vragen en Antwoorden (0)


  Wilt u een vraag stellen over het product?

  Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

  Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.