Ga naar hoofdinhoud

Diamantschijf TXH - Harde Steen, Graniet, Vulkanisch Gesteente, Porselein, Beton (230 Mm)


Montolit diamantschijven CTX

 • Diamant versterkt
 • Droog en nat te gebruiken
 • Keramiek
 • Natuursteen
 • graniet
 • Harde steen
 • beton
 • Bouwindustrie
 • Tegels en marmeren platen


 • € 129,00* per Stuk

  Productnummer: LZ69822

  Niet langer beschikbaar

  Diameter: 230mm

  DTXH - diamantschijf harde steen, graniet, vulkanische steen, porselein, beton

  Bijzonder harde of dikke tegels, bijvoorbeeld van graniet, kunnen niet met een conventionele tegelsnijder worden doorgesneden. Voor tegels van beton, porselein, steen, vulkaan, graniet en bijzonder harde steen moeten daarom een haakse slijper en de THX-diamantschijf binnen handbereik zijn.

  De THX diamantschijf is speciaal ontwikkeld voor het bewerken van grote en harde wand- en vloerpanelen. Door de speciale materiaalsamenstelling is de doorslijpschijf zowel droog als nat te gebruiken. Het hoge snijvermogen van de schijf wordt bereikt door een speciale vorm van de schijf en het gebruik van industriële diamanten. Deze zijn ingebed in de buitenste delen van de ruit. Er worden speciale methoden gebruikt om deze segmenten aan het hoofdmes te bevestigen. Met de schijf is het mogelijk om de tegels netjes tot op de micrometer te scheiden.

  Tegelsnijschijf met een lange levensduur
  De lange levensduur van de TXH tegelsnijschijf wordt bereikt doordat er saaie diamanten uit de schijf breken. Vervolgens worden de diamanten die dieper in de schijf zijn geïntegreerd, gebruikt. Het eigenlijke schuurmiddel is ingebed in de homogene kernlaag van de schijf. Omdat de scheidingsplaat bestand is tegen hoge thermische belastingen, kan de ruit ook droog worden gebruikt voor het bewerken van harde en dikke tegels. Een doorslijpschijf geschikt voor droog zagen kan ook worden gebruikt voor nat zagen. Indien nodig kan de diamantschijf worden geslepen met de speciaal door de fabrikant aangeboden slijpsteen.

  0 van 0 beoordelingen

  Geef een beoordeling

  Deel uw ervaringen met andere klanten.

  Vragen en Antwoorden (0)


  Wilt u een vraag stellen over het product?

  Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

  Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.