Ga naar hoofdinhoud

Glasmozaïek Tegels 23x23x8mm Root Bruin Zilver Metaal


Formaat: Vierkant Kleur: Rood, Zilver, Bruin Materiaal: Glas Optic: Metalen Look Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 23x23mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 8mm Eigenschap: Vorstbestendig Product: Wandtegels, Mozaïek

€ 30,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 343,33* / 1 m²)
Productnummer: ZF55784

Op voorraad

Aflevertijd 5-7 werkdagen

Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De combinatie van rode, bruine en zilveren tesserae geven dit mozaïek een zeer opvallende en stijlvolle uitstraling. De rangschikking van de afzonderlijke, gekleurde stenen is willekeurig, zodat er altijd een ander mozaïekbeeld ontstaat. De steenmaat van dit glasmozaïek is 23x23mm en heeft een dikte van 8mm, de gehele mat heeft een afmeting van 30,5x30,5cm. Of het nu voor de inrichting van uw keuken is of voor het plaatsen van accenten in het gehele woongedeelte, met dit mozaïek trekt u de aandacht.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.