Ga naar hoofdinhoud

Kiesel Afdichtband Zelfklevend - Binnen En Buiten


Pebble seals beschermen tegen ongenode water. De producten bieden een veilige oplossing voor alle stressklassen.

Prijs is per 10 LFM

Zelfklevende afdichtingstape 10 LFM

• zelfklevend
• binnenkant en buitenkant
• hecht op veel ondergronden
• Zelfdichtende overlappingsvoeg
• gemakkelijk te verwerken
• in natte en vochtige ruimtesProduct beschrijving:

De ideale zelfklevende afdichtingsband voor hoek-, uitzettings- en aansluitvoegen in combinatie met de afdichtingssystemen vloeibare afdichtfolie Okamul DF en de flexibele afdichtingsmortel Servoflex DMS 1K Plus SuperTec en Servoflex DMS 1K-Schnell SuperTec evenals de tweecomponenten polyurethaanharskit Okamul PU-FCA. Geschikt voor minerale ondergronden en ondergronden van RVS, aluminium en kunststof.


Verwerken:
Het te verlijmen onderdeel moet droog en vrij van vuil, stof en lossingsmiddelen zijn. Minerale ondergronden stofvrij opzuigen en voorstrijken met Okatmos® UG 30 of Okamul GG. Metalen ondergronden ontvetten met aceton. De zelfklevende afdichtingstape wordt met de plakstrips op het onderdeel geplakt en volledig opnieuw bewerkt met het betreffende afdichtingsmateriaal. Afdichtbandvoegen moeten minimaal 6 mm overlappen. Let op de laagdikte van de kit. Het technische gegevensblad van de gebruikte afdichtingsmassa moet in acht worden genomen.

€ 51,90* per Stuk

Inhoud: 10 Meter (€ 5,19* / 1 m)
Productnummer: LZ69721

Op voorraad

Aflevertijd 2-3 Weken

Product Aantal

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.