Ga naar hoofdinhoud

Kiesel Afdichtingshoek Afdichtingstape Binnenhoek


Pebble seals beschermen tegen ongenode water. De producten bieden een veilige oplossing voor alle stressklassen.

Product beschrijving:

De binnenste afdichtingshoek is aan beide zijden met vlies gelamineerd en daarmee de ideale aanvulling op de afdichtingstape in combinatie met de chemisch bestendige afdichting Okamul PU-FCA, de vloeibare afdichtingsfolie Okamul DF en de flexibele afdichtingsslurry Servoflex DMS 1K Plus SuperTec en Servoflex DMS 1K-Schnell SuperTec .


Verwerken:
Om de vorming van scheuren in het hoekgebied te voorkomen, de afdichtingshoeken aan de buitenkant in de eerste verse laag insluiten en volledig opnieuw bewerken met de tweede laag . Let op de minimale laagdikte van de kit. Afdichtbandvoegen moeten minimaal 6 cm overlappen. Het technische gegevensblad van de gebruikte afdichtingsmassa moet in acht worden genomen.

Voor verdere vragen helpen wij u graag verder.

€ 60,00* per Stuk

Productnummer: LZ69712

Op voorraad

Aflevertijd 2-3 Weken

Product Aantal

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.