Ga naar hoofdinhoud

Kiezelsteen Tegelranden Chenoa Wit 10x30cm


Formaat: Veranderlijk Kleur: Wit Materiaal: Natursteen Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: Veranderlijk, 30-70mm Oppervlaktekarakteristieken: Gesneden, Mat Tegels / Matten Maat: 10x30cm Matje: 0,030m² Dikte: 8mm Eigenschap: Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 4 Product: Wandtegels, Mozaïek, Tegelranden, Vloertegels Gezamenlijke Breedte: 2mm Gewicht: 0,52 kg

€ 3,50* per Stuk

Productnummer: TM34379

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Wit
Product Aantal

Een rivierkiezelborder Chenoa 10x30cm is geschikt als individuele afwerking voor elk tegelproject. Stijlvolle accenten kunnen niet alleen in de badkamer worden aangebracht. Een rivierkiezelborder Chenoa 10x30cm geeft badkamertegels individualiteit en zorgt voor contrasten.

Flexibele ontwerpmogelijkheden met de rivierkiezelrand Chenoa 10x30cm

De rivier pebble border Chenoa 10x30cm is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een subtiel effect kan worden bereikt met een natuurstenen rand in dezelfde kleur als de badkamertegels. Bij het bevestigen van de rand moet ervoor worden gezorgd dat er een harmonieuze opstelling is. Ook is het belangrijk dat de rand qua vorm, materiaaldikte en kleur aansluit bij de tegels in de badkamer. De beste resultaten worden bereikt wanneer de mozaïektegel of het marmerpatroon ook in de rivierkiezelrand wordt opgenomen. Interessante contrasten kunnen worden ingesteld met verschillend gekleurde randen. Ze kunnen bijvoorbeeld ook worden gebruikt om zeer hoge ruimtes optisch lager te laten lijken. De rivierkiezelrand Chenoa 10x30cm kan in plaats van badkamertegels ook op de muur in de badkamer worden gelegd.

Kenmerken van de River Pebble Border Chenoa 10x30cm

De rand is gemaakt van natuursteen. De diameter van de stenen is 8 mm. Ze zijn netjes verlijmd op een matje van 10 x 30 centimeter. Het oppervlak heeft een natuurlijke, mooie matte afwerking en is gemakkelijk en snel schoon te maken zonder gebruik van chemicaliën. Het oppervlak van de rand is ook ongevoelig voor krassen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.