Ga naar hoofdinhoud

Metaal Mozaïektegel Wygon Zelfklevende Zwart 10mm


Formaat: Vierkant Kleur: Zwart Materiaal: Aluminium, Metaal Optic: Metalen Look Toepassingsgebied: Bad, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Stone Maat: 10x10mm Oppervlaktekarakteristieken: Geborsteld, Mat Tegels / Matten Maat: 29x29cm Matje: 0,085m² Dikte: 4mm Eigenschap: Zelfklevende Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 0,33 kg Aantal Stukken: 1

€ 6,50* per Vel

Inhoud: 0.085 Vierkante meters (€ 76,47* / 1 m²)
Productnummer: TM34765

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Zwart
Tegelformaat: 1x1cm
Product Aantal
Mat(ten)
0.085
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Metalen mozaïektegels Wygon zelfklevend maken indruk met hun moderne uitstraling. Als metaal vorm krijgt en licht uit zijn omgeving en schaduw en licht elkaar afwisselen, ontstaat er een heerlijk samenspel. Deze lichteffecten kunnen ook worden versterkt met bijvoorbeeld LED-lampen.

Kenmerken van Wygon zelfklevende metalen mozaïektegels
De Wygon mozaïektegel is gemaakt van aluminium en is 4 mm dik. Deze tegels zijn te bestellen in steenmaat 10 x 10 mm. Ze zijn vastgemaakt aan een mat. Het geborstelde oppervlak van de mozaïektegel is mat en zwart van kleur. Mozaïektegels zijn ontworpen voor binnenmuurdecoratie.
Aluminium is ook erg gevoelig voor krassen en moet daarom zorgvuldig worden schoongemaakt. De zelfklevende wandtegels zijn snel en eenvoudig zelf te leggen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.