Ga naar hoofdinhoud

Metro Wandtegels Altea Wit Gegolfd


Een Pakket: 1m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Wit Materiaal: Steengoed Optic: Wave-optiek Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend, Gegolfd Tegels / Matten Maat: 10x20cm Dikte: 7mm Eigenschap: Nit Gerectificeerd Product: Wandtegels Gewicht: 12,25 kg

€ 39,90* per Pakket

Inhoud: 1 Vierkante meters
Productnummer: LZ69458

Op voorraad

Aflevertijd 2-3 Weken

Kleur: Wit
Product Aantal
Pakketjes
1

Glanzende wandtegels zijn een echt hoogtepunt van het interieurontwerp in een moderne keuken. De gehele keukenspiegel wordt met de fijne tegels een eyecatcher in de keuken. Ook in elke kleine en grote keuken zorgen de stoere metrotegels uit de Altea serie voor een gezellige sfeer. De fijne Metro Altea wandtegel heeft naast het glanzende oppervlak een golvende vormgeving, waardoor de glans afhankelijk van het lichtspel steeds weer wordt gereflecteerd. Deze wandtegels toveren dan ook een exclusieve sfeer in elke keuken, die jong en oud jaar na jaar inspireert. Een moderne keukenspiegel is tijdloos en tegelijkertijd trendy - dat is de hoge kunst van perfect design. Hierdoor zijn deze mooie metrotegels altijd te combineren met andere keukenmeubels.

Met de subtiele kleuren beige, lichtbruin en wit vormen deze wandtegels de perfecte achtergrond voor landelijke keukens van hout, voor meubels met glanzende keukenfronten en voor elektrische apparaten met zilveren deuren. Deze keukenspiegel is al generaties lang een goede investering in de gezinswoning. De stoere metrotegels zijn ook een mooie keuze in andere ruimtes zoals de eetkamer en de feestzaal. Omdat deze karakteristieke wandtegels op het eerste gezicht indruk maken, worden ze ook vaak geïnstalleerd in etablissementen zoals bistro's, bars en cafés.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.