Ga naar hoofdinhoud

Metro Wandtegels Colombo Beige 10x20cm


Een Pakket: 1m² Formaat: Met Facet, Rechthoekig Kleur: Beige Materiaal: Steengoed Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 10x20cm Dikte: 7,5mm Eigenschap: Geglazuurd Product: Wandtegels

€ 26,90* per Pakket

Inhoud: 0.8 Vierkante meters (€ 33,63* / 1 m²)
Productnummer: HT88814

Op voorraad

Aflevertijd 6-8 werkdagen

Kleur: Beige
Product Aantal
Pakketjes
0.8

Bewonder de prachtige Metro Colombo 10x20 cm wandtegel. De hoogglans tegel is ideaal voor uw binnenmuren. Zijn prachtige glans en adembenemende kleurintensiteit maken hem tot een echte blikvanger. Rust je kamers uit met deze hoogwaardige geglazuurde tegel - zo wordt elke ruimte van je huis een echte blikvanger. De Metro wandtegel Colombo 10x20 cm zal niet alleen jou verbazen, maar ook al je bezoekers.

De Metro wandtegel Colombo 10x20 cm is gemaakt van steengoed van de hoogste kwaliteit. In de kleur beige trekt hij meteen de aandacht.
Ook voor natte ruimtes zoals je badkamer is de Metro Colombo wandtegel 10x20 cm absoluut perfect. Verfraai bijvoorbeeld de muur van uw douche of badkuip. Het nemen van een warme douche of bad in zo'n badkamer terwijl je de Metro Colombo wandtegel 10x20 cm bewondert, zal je ontspanning zeker verdubbelen!

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.