Ga naar hoofdinhoud

Metro Wandtegels Siena Negro Facette 10x20cm


Een Pakket: 1m² Formaat: Met Facet, Rechthoekig Kleur: Zwart Materiaal: Steengoed Optic: Metro Specialiteit: Metro tegel met facet Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 10x20cm Dikte: 7mm Eigenschap: Geglazuurd Product: Wandtegels Gewicht: 12,25 kg

€ 41,90* per Pakket

Inhoud: 1 Vierkante meters
Productnummer: LZ69551

Op voorraad

Aflevertijd 3-4 Weken

Kleur: Zwart
Tegelformaat: 10x20cm
Product Aantal
Pakketjes
1

Metro gefacetteerde wandtegels zijn geglazuurd en hebben een glanzende afwerking. Deze tegels zijn verkrijgbaar in de kleur crème. De dikte is 7 mm, de afmetingen zijn 7,5 x 15 cm en 10 x 20 cm. De fraaie tegels zijn gemaakt van aardewerk.

De voordelen van steengoed wandtegels zijn onder meer de eenvoudige bediening en hun antistatische werking. Bovendien zijn ze niet alleen geurloos, maar ook emissieneutraal. Ze zijn ook goed in het opslaan van warmte. In de zomer vindt passieve ruimtekoeling plaats. In de winter slaan ze de stralingswarmte van de zon op en zorgen voor een ontspannen comfort in het hele appartement.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.