Ga naar hoofdinhoud

Metro Wandtegels Wit Glanzend 10x30cm


Een Pakket: 1m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Wit Materiaal: Keramiek Optic: Metro Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 10x30cm Dikte: 8mm Eigenschap: Nit Gerectificeerd, Geglazuurd, Natuurlijke rand Product: Wandtegels

€ 36,90* per Pakket

Inhoud: 1 Vierkante meters
Productnummer: TG19514

Op voorraad

Aflevertijd 8-10 werkdagen

Kleur: Wit
Tegelformaat: 10x30cm
Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend
Product Aantal
Pakketjes
1

Witte wandtegels van keramiek (steengoed) met een elegante, glanzende look geven uw kamers een heel bijzondere flair en laten ze, in tegenstelling tot uitsluitend matte tegels, er nog waardevoller uitzien.
Dit is echter beperkt tot gebruik binnenshuis, aangezien steengoed niet vorstbestendig is.


Daarnaast hebben de wandtegels een extreem goede veerkracht en kunnen ze ook optimaal gebruikt worden als element voor decoratie en opwaardering van de woning. Vooral door het feit dat de geglazuurde tegels aan de wanden zijn bevestigd, zijn ze bijzonder onderhoudsvriendelijk en snel schoon te maken.

Vraag vandaag nog een vrijblijvend staal van de wandtegels aan en overtuig uzelf van de hoge kwaliteit van de afwerking en de details.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.