Ga naar hoofdinhoud

Metro Wandtegels Crème Glanzend 10x30cm


Een Pakket: 1m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Crème Materiaal: Keramiek Optic: Metro Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 10x30cm Dikte: 8mm Eigenschap: Nit Gerectificeerd, Geglazuurd, Natuurlijke rand Product: Wandtegels

€ 38,90* per Pakket

Inhoud: 1 Vierkante meters
Productnummer: TG19516

Op voorraad

Aflevertijd 8-10 werkdagen

Kleur: Crème
Tegelformaat: 10x30cm
Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend
Product Aantal
Pakketjes
1

Met de wandtegels straalt de badkamer in een heel nieuw licht. De tegels worden gehouden in een zachte crèmetint, met het extra, glanzende oppervlak dat een karakter van stralende reinheid geeft.

Maar ook in andere ruimtes zoals de keuken, de hal of de woonkamer zorgen de glanzende wandtegels voor een prettige sfeer. De combinatie van het glanzende oppervlak en de delicate crèmetint zorgt voor een gezellige sfeer.

De dikte van de geglazuurde wandtegels is 8 mm, wat betekent dat ze van hoge kwaliteit zijn en een slijtvast oppervlak hebben. Het kan ook robuuster zijn in het dagelijks leven. Het gladde oppervlak garandeert een gemakkelijke reiniging.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.