Ga naar hoofdinhoud

Metro Wandtegels Zwart Glanzend 10x30cm


Een Pakket: 1m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Zwart Materiaal: Keramiek Optic: Metro Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 10x30cm Dikte: 8mm Eigenschap: Nit Gerectificeerd, Geglazuurd, Natuurlijke rand Product: Wandtegels

€ 38,90* per Pakket

Inhoud: 1 Vierkante meters
Productnummer: TG19518

Op voorraad

Aflevertijd 8-10 werkdagen

Kleur: Zwart
Tegelformaat: 10x30cm
Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend
Product Aantal
Pakketjes
1

Het is anders, opvallend en intens. De Metro wandtegel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, lichtgrijs, grijs, donkergrijs en crème, zowel glanzend als mat, en is een echte eyecatcher. De tegels zijn verkrijgbaar in de afmetingen 10x30cm en 10x40cm en zijn 8 mm dik. Het zijn aardewerken wandtegels, die geglazuurd zijn en daardoor hun enorme glans krijgen.

Deze tegel is ideaal voor het creëren van mooie accenten en gaat net even anders dan de traditionele badkamer- en keukentegels. Ze zijn patroonloos en hebben mooie lichtreflecties als de zon bijvoorbeeld schijnt. Hele wanden kunnen ermee worden bekleed, door de verscheidenheid aan kleuren kunnen de tegels gemakkelijk met elkaar worden gecombineerd, waardoor interessante patronen kunnen worden gecreëerd.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.