Ga naar hoofdinhoud

Montolit Diamantboor - Droogboren Van Fijn Steengoed, Keramiek En Graniet (6 MmØ)


Montolit diamantboorkroon Killer Gres Junior FTJ 5, 6, 8, 10 of 12 mm Ø

 • Diamantboorkroon
 • Droog boren
 • voor keramiek
 • Natuursteen
 • graniet
 • Porselein steengoed
 • met boormachine vanaf 800 tpm
 • € 65,90* per Stuk

  Productnummer: LZ69780

  Op voorraad

  Aflevertijd 2-3 Weken

  Diameter: 6mmØ
  Product Aantal
  Droog boren is aan de orde van de dag bij het leggen van tegels. Meestal is het zo dat er op de meest onmogelijke plaatsen een gat nodig is. Velen proberen hier in de voegen te boren om de schade zo laag mogelijk te houden. Met deze diamantboorkroon wordt het gemakkelijk om de juiste gaten te boren. De kroon is gezet met een diamant die bijzonder hard is. De boor is geschikt voor droog boren in een grote verscheidenheid aan materialen. Deze omvatten keramiek, natuursteen en graniet.

  De boor met diamant is geschikt voor een boormachine vanaf 800 omwentelingen per minuut. De kroon kan niet worden gebruikt bij lagere snelheden. Het zorgt voor een zuivere snede en probeert scheuren in de tegels te voorkomen. Elke maat is afzonderlijk verkrijgbaar. Om het gemakkelijk te onderscheiden van andere fabrikanten, is het groen geverfd. De afzonderlijke maten zijn 5 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm en 12 mm in diameter. Voor het beste resultaat is het raadzaam om de oppervlakken vooraf schoon te vegen. De tegels kunnen zowel individueel verwerkt worden als op de muur gemonteerd worden. Door een beetje water op de boor te gebruiken, voorkom je oververhitting. De diamant gaat lang mee en kan heel vaak heel goed gebruikt worden.

  0 van 0 beoordelingen

  Geef een beoordeling

  Deel uw ervaringen met andere klanten.

  Vragen en Antwoorden (0)


  Wilt u een vraag stellen over het product?

  Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

  Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.