Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegel Zelfklevend Glas Benedict Beige Bruin


Formaat: Vierkant Kleur: Bruin, Beige, Wit Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Stone Maat: 23x23mm Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 4mm Eigenschap: Zelfklevende Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 0,85 kg

€ 15,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 176,67* / 1 m²)
Productnummer: RAN48451

Op voorraad

Aflevertijd 5-7 werkdagen

Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Mozaïektegels zijn de toptrend in de meeste nieuwe woningen. Daarom ben je helemaal weg van de hier gepresenteerde tegels. Deze modellen zijn volledig van glas gemaakt. Dit maakt ze ideaal voor wandbekleding. Dit kan zowel in de badkamer als in de keuken. Ook ongebruikelijke wensen in de woonkamer of in de gang worden vervuld.

De tegels zijn geassembleerd in drie versies, een heldere, een beige en een bruine. De mozaïektegels worden steeds afwisselend op het dragermateriaal aangebracht. De mozaïeken worden inclusief de drager verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de afstanden nauwkeurig kunnen worden aangehouden. Zelfs amateurs zijn perfect in de uitvoering met deze techniek. Als voegmateriaal kan het beste een heldere of witte voegmassa worden gebruikt. Zo komen de grote mozaïektegels tot hun recht. De tegels zijn onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te behandelen met helder water en afwasmiddel.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.