Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegel Zelfklevend Kastos Zwart


Formaat: Vierkant Kleur: Zwart Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Stone Maat: 23x23mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat, Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 4mm Eigenschap: Zelfklevende Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 0,96 kg

€ 15,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 176,67* / 1 m²)
Productnummer: RAN48452

Op voorraad

Aflevertijd 5-7 werkdagen

Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Kastos Mozaïektegels in de kleur Zwart brengen een elegante en moderne stijl in elk interieur. Met hun indrukwekkende oppervlaktepatroon inspireren de tegels elke patroonliefhebber en worden ze een absolute blikvanger voor gasten en bezoekers. Een wow-effect is gegarandeerd met deze onvergelijkbare mozaïektegels. Creatieve geesten en mensen met een zwak voor patronen zullen niet alleen verrukt zijn van het uiterlijk van deze unieke wandtegels, maar vooral van het eenvoudige en veelzijdige gebruik ervan.

Hoewel de matglanzende tegels niet geschikt zijn voor natte ruimtes, kunnen ze naar believen binnenshuis worden geïnstalleerd. Of het nu in de keuken, in de woonkamer of in de slaapkamer is, er zijn geen grenzen aan creativiteit. Naast de visuele indruk en het flexibele gebruik bieden de mozaïektegels nog een voordeel. Omdat de glastegels zelfklevend zijn, kunnen ze eenvoudig worden bevestigd zonder extra gereedschap.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.