Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegel Zelfklevende Uk Fr Se Dk Nl It Houtlook Arkansas Bruin Beige


Formaat: Vierkant, Veranderlijk, Rechthoekig Kleur: Bruin, Beige Materiaal: Metaal Toepassingsgebied: Bad, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Stone Maat: 23x48mm, 23x23mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 30,5x30,5cm Matje: 0,093m² Dikte: 4mm Eigenschap: Zelfklevende Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 0,5 kg Aantal Stukken: 1

€ 10,90* per Vel

Inhoud: 0.093 Vierkante meters (€ 117,20* / 1 m²)
Productnummer: HT88714

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Product Aantal
Mat(ten)
0.093
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De zelfklevende mozaïektegels met houtlook zijn ideaal als wandtegels en geven je kamers net dat tikkeltje meer.

De mozaïektegels zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal en hebben dunne metalen oppervlakken aan de onderkant. De tegels zijn machinaal gesneden in kleine stukjes van gelijke grootte, waarvan de dikte klein is om de belasting van de zelfklevende film niet te overschrijden. De tegels hebben twee verschillende vormen: rechthoekig en vierkant. Onder de wandtegels wordt een volledig dekkende plakfolie aangebracht, die overal binnenshuis kan worden bevestigd. Het is echter aan te raden deze tegels alleen op droge en gladde ondergronden te bevestigen, omdat deze een optimaal doelresultaat opleveren.

De wandtegels kunnen ook gebruikt worden voor vloeroppervlakken. De leefruimtes, zoals in de eetkamer, zijn uitstekend bruikbaar. De tegels zijn niet geschikt voor buitengebruik. Natte ruimtes moeten ook worden vermeden, inclusief badkamers en wasruimtes.

Het oppervlak van de mozaïektegels werd voorzien van een optische film. Deze tonen een houtlook die kan worden toegeschreven aan de ontwerpcategorie van Arkansas. De kleuren hebben verschillende tinten bruin en beige en kunnen naar wens worden gevarieerd. Het oppervlak is mat. De wandtegels zijn onderhoudsvriendelijk. Een nylonvezeldoek, die over de tegels wordt geveegd, is voldoende. Voor de vloer is een licht vochtige dweil geschikt.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.