Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegel Zelfklevende Uk Fr Se Dk Nl It Tanana Zwart Grijs


Formaat: Hexagon Kleur: Grijs, Zwart, Zilver Materiaal: Metaal Optic: Metalen Look Toepassingsgebied: Bad, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Stone Maat: 23x23mm Oppervlaktekarakteristieken: Geborsteld, Mat Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 4mm Eigenschap: Zelfklevende Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 0,5 kg Aantal Stukken: 1

€ 10,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 121,11* / 1 m²)
Productnummer: HT88715

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De mozaïektegels in hexagon formaat zijn zwart, zilver en grijs. De matmaat is 30x30 cm en de afmeting van de stenen is 23x23 mm. De Tanana wandtegels zijn alleen geschikt voor gebruik binnenshuis en mogen niet worden gebruikt in vochtige ruimtes zoals sauna's of badkamers. Een heel bijzonder voordeel van dit product is dat het zelfklevend is.

Dit voordeel van Tanana wandtegels zorgt voor een eenvoudigere installatie en zorgt voor een goede grip. De wand- of mozaïektegels zijn gemaakt van metaal, meer bepaald roestvrij staal. Ze zijn 4 mm dik. Verder is het oppervlak van de zwarte, grijze en zilveren wandtegels geborsteld. De zelfklevende Tanana-mozaïektegels overtuigen door het zeer bijzondere en nogal ongebruikelijke ontwerp, vooral met betrekking tot de zeshoekige vorm in combinatie met de eenvoudigere, elegante en moderne kleuren grijs, zwart en zilver. Omdat de wandtegels een echte eyecatcher zijn en toch niet te opdringerig in je persoonlijke interieurinrichting, over het algemeen heel stijlvol.

Tanana mozaïektegels maken indruk met hun onderscheidende functionaliteit. De zelfklevende achterkant biedt veel besparingen qua materiaalverbruik en professionele plaatsing.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.