Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegels Houtlook Hexagon Zelfklevende Morelia


Formaat: Hexagon Kleur: Grijs, Bruin, Beige Materiaal: Aluminium, Metaal Optic: Houtlook Toepassingsgebied: Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Stone Maat: 32x32mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 28x29cm Matje: 0,081m² Dikte: 4mm Eigenschap: Zelfklevende Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 0,32 kg Aantal Stukken: 1

€ 7,90* per Vel

Inhoud: 0.081 Vierkante meters (€ 97,53* / 1 m²)
Productnummer: TM33927

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Tegelformaat: Zeshoek
Product Aantal
Mat(ten)
0.081
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De houtlook mozaïektegels hebben een mat oppervlak. Het bevestigen van de wandtegels is zeer eenvoudig, doordat ze aan de onderzijde voorzien zijn van een zelfklevende laag. Eigen lijmen of andere materialen zijn dus niet nodig. De tegels zijn gemaakt van 4 mm dik metaal met een houtlook. Het metaal is gemaakt van RVS en daardoor zeer robuust. Er is geen nadeel aan conventionele mozaïektegels.

Een mat met de verschillende mozaïektegels is 28 centimeter bij 29 centimeter en heeft 0,081 vierkante meter. Afhankelijk van uw smaak zijn er twee verschillende varianten van deze mozaïektegels om uit te kiezen.

De hexagon-vormige tegels komen in bruin en beige en zijn ideaal voor binnengebruik of als wandtegels. De tegels zijn echter niet geschikt voor natte ruimtes. De tweede variant zijn mozaïektegels in een rechthoekige vorm. De bruin-beige, zelfklevende tegels zijn van metaal en zeer robuust. De matmaat voor deze tegels is 30,5 centimeter bij 30,5 centimeter en heeft 0,093 vierkante meter. Een enkel stuk van het mozaïek is 23 bij 50 mm. Dit type tegel is ook bijzonder geschikt voor gebruik binnenshuis.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.