Ga naar hoofdinhoud

Mozaïektegels Natuursteen Coronel Zelfklevende Grijs


Formaat: Veranderlijk, Rechthoekig Kleur: Grijs Materiaal: Natursteen, Marmer Optic: 3D-Optiek Toepassingsgebied: Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Stone Maat: 15x50mm, 15x40mm, 15x60mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat, 3D, Gestructureerde Tegels / Matten Maat: 30,5x30,5cm Matje: 0,093m² Dikte: 4-6mm Eigenschap: Zelfklevende Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 1,12 kg Aantal Stukken: 1

€ 10,50* per Vel

Inhoud: 0.093 Vierkante meters (€ 112,90* / 1 m²)
Productnummer: TM33941

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Grijs
Product Aantal
Mat(ten)
0.093
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De mozaïektegels met de aanduiding natuursteen Coronel; zelfklevend grijs, bieden een nobel en elegant ontwerp op het oppervlak. Natuurlijkheid is vereist bij dit product als u kiest voor deze wandbekleding. Hiermee wordt de optimale oplossing voor een verbeterde sfeer in veel delen van het huis bereikt. Er wordt een product geleverd voor eenvoudig en effectief leggen met zelfklevende eigenschappen zonder voegen. Dit ziet er heel natuurlijk uit en zorgt vooral op binnenmuren voor het gewenste natuurlijke effect. Het zijn mozaïektegels die eruitzien als natuursteen in lichtgrijs en zo hun effect visueel laten zien. Dit product is niet geschikt voor natte ruimtes omdat het materiaal natuurlijk is en vocht reageert met deze steen.

Hoogwaardige wandbekleding wordt tegenwoordig ontworpen met natuurlijke producten. Met deze tegels krijgt de geïnteresseerde een product dat het ideale effect in het ontwerp en de uitvoering in zijn natuurlijkheid ontvouwt. Natuursteen in zijn vorm hier als mozaïektegels is bijzonder geschikt voor zeer hoogwaardige en effectieve wanddecoraties. Dit is gewild en populair. Ook het leggen is geen probleem, want deze mozaïektegels hebben als eigenschap dat ze niet veel afval produceren. Hier krijgt de klant de tegels die hij altijd al wilde hebben en het decor is altijd in trek bij het kiezen van deze mozaïektegels van natuursteen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.