Ga naar hoofdinhoud

Natuursteen Marmer Tegelranden Alzira Zwart Wit Grijs


Formaat: Veranderlijk, Rechthoekig Kleur: Grijs, Zwart, Wit Materiaal: Natursteen, Marmer Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 20-40mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 10x30cm Matje: 0,030m² Dikte: 9mm Eigenschap: Vorst-bestendig, Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 4 Product: Wandtegels, Mozaïek, Tegelranden, Vloertegels Gewicht: 0,63 kg

€ 4,50* per Stuk

Productnummer: TM34657

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Zwart Wit
Product Aantal

Tegenwoordig verrijken tegels alle woonruimtes. Om persoonlijke accenten te leggen in het ontwerp is de natuursteen tegelrand Alzira 10x30 cm in de kleur zwart en wit grijs geschikt. Het creëert een extra blikvanger als plafond- en wandafwerking.

De tegelrand is gemaakt van 7 millimeter dikke, 20 tot 40 millimeter grote natuursteen met een mat oppervlak. Natuursteen is duurzaam, slijtvast, vorstbestendig en vorstbestendig en kan daarom worden gebruikt voor vormgeving in binnen- en buitenruimtes. Het is te combineren met bijna alle wand- en vloertegels. Eenvoudige installatie door hobbyisten wordt verzekerd door bevestiging op matten van 10x30 centimeter. Het onderhoudsvriendelijke oppervlak is snel en eenvoudig te reinigen.

Deze tegelrand van natuursteen met afgeronde, onschadelijke randen is veelzijdig inzetbaar. Ze zijn ideaal voor scheidingswanden. Als decoratieve elementen omlijsten ze stijlvol de spiegel in de gang of badkamer, de muur achter het eetgedeelte of verhullen ze het bad.

Met de natuursteen tegelrand Alzira maak je monochrome tegelwanden los en creëer je door gerichte onderbrekingen aantrekkelijke blikvangers.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.