Ga naar hoofdinhoud

Natuursteen Tegelranden Vimeiro Wit Zwart


Formaat: Vierkant, Rechthoekig Kleur: Zwart, Wit Materiaal: Natursteen, Marmer Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Buitenruimte, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 10x36mm, 10x10mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 5x30cm Matje: 0,015m² Dikte: 9mm Eigenschap: Vorst-bestendig, Vorstbestendig Slijtgroep: Slijtgroep 4 Product: Wandtegels, Mozaïek, Tegelranden, Vloertegels Gewicht: 0,31 kg

€ 3,50* per Stuk

Productnummer: TM34655

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Wit
Product Aantal

De natuursteen tegelrand van Vimeiro biedt een mooie rand. Randen, randen en hoeken kunnen netjes worden afgewerkt met de natuurstenen rand. Het mozaïekpatroon brengt leven in de ruimte. De tegelrand is zeer geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het is vorstbestendig materiaal.

De rand is wit en zwart, voor de productie is gebruik gemaakt van natuursteen. Dit heeft als voordeel dat niet elke vingerafdruk erop te zien is. De rand is 9 mm dik. Doordat de tegelrand voor binnen en buiten verkrijgbaar is, kan deze voor tal van ruimtes worden gebruikt. Van de badkamer thuis tot het terras of wintertuin, alles kan ermee opgewaardeerd worden.

Het is relatief eenvoudig te bevestigen en het product is ook zeer eenvoudig in onderhoud en reiniging.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.