Ga naar hoofdinhoud

Profi Clean - 24 Liter Tegelspoelset


€ 40,95* per Stuk

Productnummer: LZ69887

Op voorraad

Aflevertijd 2-3 Weken

Product Aantal
Wilt u uw oppervlakken thuis schoonmaken en beschikt u niet over de juiste apparatuur? Of heeft u een ambachtelijk bedrijf en heeft u hoogwaardige, professionele kwaliteitsmaterialen nodig? Met onze producten van bekende fabrikanten bieden wij u de juiste oplossing.

De Profi Clean wasset voor het reinigen van tegels of oppervlakken met mozaïek bestaat uit een emmer van 24 liter inclusief dubbele rolbevestiging De emmer is gemaakt van hoogwaardig kunststof en daardoor zeer stabiel en vooral gemakkelijk schoon te maken. De uitrusting van de wasset is optimaal aangepast aan het reinigen en voegen van tegels, platen en mozaïeken. De wasrollen van de dubbele rollenopzet zijn opgehangen aan robuuste metalen assen, waardoor ze bestand zijn tegen veeleisend gebruik en een lange levensduur garanderen. Tevens is de emmer voorzien van een metalen bodemzeef en een professioneel wasbord. Het wasbord heeft een rooster van 14x28. Zodat de wasemmer zowel leeg als gevuld gemakkelijk te hanteren is, zit er aan de buitenzijde een praktische handgreep die uiteraard verplaatsbaar is. Om de bak tijdens het werk gemakkelijk te kunnen verplaatsen, zijn er ook vier bodemrollen aan de bodem bevestigd zodat deze op elk moment gemakkelijk kan worden verplaatst.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.