Ga naar hoofdinhoud

Retro Muur Tattoo Brevard Kleurrijk Zelfklevende


Formaat: Vierkant Kleur: Kleurrijk Materiaal: Vinyl Optic: Retro, Vintage Toepassingsgebied: Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 25,5x25,5cm Matje: 0,065m² Dikte: 1mm Eigenschap: Zelfklevende Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 0,09 kg Aantal Stukken: 1

€ 5,95* per Vel

Inhoud: 0.065 Vierkante meters (€ 91,54* / 1 m²)
Productnummer: TM34834

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Product Aantal
Mat(ten)
0.065
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Kleurrijke keuken en badkamer dankzij mozaïek

Als u mozaïektegels wilt kopen, bent u van plan leven en afwisseling toe te voegen aan de keuken en badkamer. Een voorbeeld hiervan is het type retro muurtattoo, kleurrijke, zelfklevende tegels met mozaïekpatronen. Dankzij dit artikel verschijnen voorheen saaie kamers in een nieuw licht. Hierdoor ontstaat ook een heel andere sfeer, bijvoorbeeld met eentonige patronen of saaie kleuren. Er zijn zelfs hoogwaardige glasmozaïeken, een absoluut hoogtepunt dat doet denken aan verbluffende kerkramen. Geïnteresseerden kunnen kiezen tussen glasmozaïek, keramisch mozaïek en natuursteenmozaïek. Ook qua kleurkeuze is er een breed assortiment dat niets te wensen overlaat.
Er zijn geen grenzen aan de verbeelding over dit onderwerp, zelfs foto's kunnen van mozaïek worden gemaakt. Wie kiest voor kleinformaat tegels zal verrast zijn te ontdekken dat deze zowel als plakmozaïek als gebroken mozaïek verkrijgbaar zijn.

Geschiedenis en magie van mozaïek

Mozaïeken zijn voor ons mensen sinds mensenheugenis een niet onbelangrijke aantrekkingskracht. Zelfs in de oudheid werden mozaïektegels gebruikt om vloeren en muren te verfraaien dankzij hun veelzijdigheid en kleur. Mozaïektegels zijn tijdloos mooi. Vroeger werden de losse tegels moeizaam met de hand gelegd, tegenwoordig maken zelfklevende tegels dit veel gemakkelijker. Handyman-doe-het-zelvers kunnen deze taak ook op zich nemen en dit soort tegels zelf leggen. U heeft de keuze uit materialen zoals aardewerk en steengoed, die gemakkelijk te verwerken zijn.
Deze materialen zijn verkrijgbaar in speciaalzaken ter plaatse of in online winkels.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.