Ga naar hoofdinhoud

Schlüter Kerdi Board N - Nis-opslagvlakken Afdichting Opslagoppervlak Wand (305x305x89mm)
Kant-en-klare opbergvakken voor de douche voor afdichting en betegeling

€ 70,90* per Stuk

Productnummer: LZ69925

Op voorraad

Aflevertijd 2-3 Weken

Hoogte: 305mm
Product Aantal


In een douche moet ook een plank worden opgenomen, zodat belangrijke gebruiksvoorwerpen kunnen worden neergezet. Dit is precies wat u snel en gemakkelijk doet met deze doucheplank. Gewoon de wandnis opmeten en de plank kan worden geplaatst. Precies deze simpele handeling is zeer effectief om snel met betegelen te beginnen. Een beetje voorbereidend werk hoort er natuurlijk bij, maar het gaat heel snel. Meet eenvoudig het gebied en knip het uit. Dan is de muurnis klaar en kun je direct beginnen met betegelen. Dit is mogelijk omdat er geen extra afdichting nodig is. Voordelen die het werk voor elk bedrijf gemakkelijker maken, omdat één man voldoende is om de muurnis op te meten en vervolgens de opslagruimte in te brengen. Zo is de doucheplank met weinig moeite en extra geseald, zodat deze vervolgens vakkundig kan worden betegeld. Een goed doordacht systeem dat erg belangrijk is voor bedrijven. Zeker als het gaat om snel en schoon werken is zo'n wandnis in de meest uiteenlopende uitvoeringen erg belangrijk. Een plank die met weinig moeite echt in te bouwen is. Alleen een waterpas en een meter zijn belangrijke hulpmiddelen zodat de muurnis achteraf recht is.
Voordelen waar de professional gegarandeerd van profiteert, want dit alles kan zonder veel moeite. Binnen een paar minuten is er een wandnis gemaakt en net zo snel is de plank te plaatsen. Het sealen hoeft ook niet apart te gebeuren. Een doucheplank die snel en praktisch kan worden gemonteerd. Zonder veel tijd te besteden, maar met een paar simpele stappen is het werk bijna klaar. Uiteraard is de opslagruimte verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen zodat er altijd een perfecte oplossing wordt gevonden. Werk kan zo gemakkelijk zijn, vooral als het om een muurnis gaat. Praktisch en gemakkelijk om mee te werken.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.