Ga naar hoofdinhoud

Schönox Q2 Flexibel Klevend Steengoed, Keramische Tegels C2TE (25Kg)


Materiaal: Keramiek, Porselein steengoed Toepassingsgebied: Binnenruimte Product: Tegellijm

€ 30,90* per Stuk

Inhoud: 25 Kilogram (€ 1,24* / 1 kg)
Productnummer: NOX00005

Op voorraad

Aflevertijd 2-3 Weken

Product Aantal
De Schönox Q2 Flex tegellijm C2TE wordt geleverd in een hoeveelheid van 25kg. Als universele lijm is het geschikt voor een groot aantal verschillende tegelmaterialen, waaronder keramische bekledingen, porselein, gewoon steengoed en steengoed mozaïeken, aardewerk, cotto, handgevormde, gespleten en klinkertegels, natuurlijke, kunstmatige en kunstmatige steen die ongevoelig is voor vervorming, natuurlijk die ongevoelig is voor verkleuring -, kunst- en kunststeen, evenals extra isolatie- en uitzettingspanelen. De tegellijm Q2 Flex C2TE van het merk Schönox is geschikt voor het verlijmen van de genoemde materialen met behulp van de dunbed- en middelbedmethode.

De temperatuur bij het verwerken van de Schönox universele lijm moet minimaal 5 graden Celsius zijn. De potlife is ongeveer 3 uur bij een temperatuur van 20 graden Celsius. Na gebruik van de tegellijm zijn de verlijmde tegels na circa een dag (24 uur) weer beloopbaar en na deze wachttijd ook voegbaar. Dit geldt voor gebruik binnenshuis, maar als de universele lijm Schönox Q2 Flex buiten wordt gebruikt, kunt u deze pas na ongeveer twee keer de wachttijd, dus na 2 dagen (48 uur), blijven gebruiken. Nadat de tegellijm volledig is uitgehard, is deze bestand tegen temperaturen van -20 graden Celsius tot 80 graden Celsius.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.