Ga naar hoofdinhoud

Skeleton Gun - Aluminium Silicone Cartridge Press Pressure


€ 24,90* per Stuk

Productnummer: LZ69870

Op voorraad

Aflevertijd 2-3 Weken

Product Aantal

Als je tegels netjes wilt voegen, heb je een eenvoudig skeletpistool nodig dat altijd netjes werkt. Het plaatsen van de siliconenpatroon moet net zo eenvoudig zijn, wat hier gegarandeerd is. De druk is ook met één hand in te stellen wat een groot voordeel is. Dit maakt snel en absoluut nauwkeurig werken mogelijk, ook bij grotere oppervlakken.

Precies voor dit doel is dit skeletpistool ontwikkeld, waarbij het inbrengen van de siliconen patroon uiteraard zonder grote problemen mogelijk is. Dit kan meestal ook zonder hinderlijke sloten te openen. Er werd veeleer aandacht besteed aan goed vakmanschap met het skeletpistool. Geen onderdelen gemaakt van goedkope kunststof waardoor de siliconen cartridge altijd stevig en veilig op zijn plaats zit. Zo kunnen zelfs grotere oppervlakken goed worden ingegoten zonder dat er constant iets uit de siliconenpatroon druppelt. Hiervoor kan de druk worden aangepast zodat er niets druppelt als je stopt met werken. Het pistool kan dan net zo gemakkelijk weer in gebruik worden genomen. Druk hoeft niet eerst te worden opgebouwd, het werk kan direct beginnen. Daarom is er aandacht besteed aan hoogwaardige afwerking en robuust materiaal. Betrouwbaar werken is altijd mogelijk met dit skeletpistool, waarbij het inbrengen van de siliconen patroon voldoende is. Ontworpen voor professionals en daarom ook erg robuust. Voor vele uren werk zonder het skeletpistool neer te leggen. Precies wat vakmensen altijd nodig hebben voor hun dagelijkse werk.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.