Ga naar hoofdinhoud

Turmont TCS-R Diamantschijf - Porselein Steengoed, Harde Keramische Tegels En Marmer (300 Mm)


Montolit diamantschijven Turmont TCS-R

 • Diamant versterkt
 • Droog en nat te gebruiken
 • Harde keramische tegels
 • Porselein steengoed
 • marmeren
 • Veelzijdig te gebruiken met een zeer nauwkeurig mes
 • € 185,00* per Stuk

  Productnummer: LZ69841

  Op voorraad

  Aflevertijd 3-4 Weken

  Diameter: 300mm
  Product Aantal
  Om harde materialen precies te kunnen snijden, moet de juiste doorslijpschijf worden gebruikt. Een diamantschijf kan dit heel goed, maar kan ook gebruikt worden voor porselein. De bediening is heel eenvoudig, wat weer een groot voordeel is. Want alleen met de juiste accessoires kan er zonder problemen veel werk worden verzet. Vooral wanneer marmer moet worden bewerkt, moet de perfecte doorslijpschijf worden gebruikt.

  Dit kan met een diamantschijf, omdat zelfs de hardste materialen kunnen worden gesneden. Zeker bij porselein is dit een belangrijk onderdeel, zodat er geen scheuren in het materiaal ontstaan. Daarom mag hier niets aan het toeval worden overgelaten, alleen het beste materiaal mag worden gebruikt. Precies wat de doorslijpschijf en de diamantschijf bieden, die zelfs de hardste materialen snijdt zonder scheuren en randen. Dit geldt natuurlijk ook voor porselein steengoed, zodat alles direct en goed verwerkt kan worden. Dit is precies wat goed handgereedschap maakt, want hier moet alles perfect werken. Dit omvat ook belangrijke accessoires zoals de doorslijpschijf. Als alles hier niet klopt, kan het werk aanzienlijk worden belemmerd. Met een diamantschijf gaat het werk bijna vanzelf met de hand. Porselein is zo veel gemakkelijker te scheiden.

  Op deze manier kunnen alle werkzaamheden voor de deadline worden afgerond, wat altijd belangrijk is. Want als het snijwiel niet betrouwbaar werkt, zal het werk aanzienlijk worden vertraagd. Met een diamantschijf die alles makkelijk en goed snijdt is dit dan geen probleem. Zelfs porselein aardewerk kan zoveel beter worden verwerkt. Alles zonder scherpe randen en hoeken.

  0 van 0 beoordelingen

  Geef een beoordeling

  Deel uw ervaringen met andere klanten.

  Vragen en Antwoorden (0)


  Wilt u een vraag stellen over het product?

  Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

  Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.