Ga naar hoofdinhoud

Vinyl Mozaïektegel Fountan Steen Optiek Zelfklevende


Formaat: Rechthoekig Kleur: Grijs Materiaal: Aluminium, Metaal Optic: Steen Optiek Toepassingsgebied: Bad, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Stone Maat: 48x98mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 29x29,5cm Matje: 0,085m² Dikte: 4mm Eigenschap: Zelfklevende Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 0,38 kg Aantal Stukken: 1

€ 8,50* per Vel

Inhoud: 0.085 Vierkante meters (€ 100,00* / 1 m²)
Productnummer: TM34787

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Product Aantal
Mat(ten)
0.085
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Woonkamers, keukens en badkamers die zijn ontworpen met laminaat en tegels zien er vaak cool uit. Veel mensen voelen zich ongemakkelijk in dergelijke kamers. Een stijlvol vinylmozaïek in steenlook geeft sanitaire ruimtes en woonkamers een bijzondere sfeer.

Eigenschappen van Vinyl Mozaïek Tegels Fountan Steeneffect zelfklevend

De mozaïektegels zijn gemaakt van vinyl en hebben de afmetingen 49 x 98 mm. Ze zijn 4 millimeter dik en hebben een mat oppervlak. De grijze tegels zijn zelfklevend, waardoor ze gemakkelijk tot een mozaïek gelegd kunnen worden. Ze zijn verlijmd op een passe-partout.De rechthoekige vinyl mozaïektegels zijn geschikt om als wand- en mozaïektegels te leggen. Ze maken de vormgeving van een individuele ruimtesfeer mogelijk zonder tegelzetter.

Goede hechting en stijlvol design

Vinyl mozaïektegels Fontan presenteren zich met een glad oppervlak. Ze hebben een uitstekende hechting op droge, schone, gladde oppervlakken. Tegels met een steenlook zijn niet geschikt voor plaatsing in vochtige en buitenruimtes, op vloeren en behang. Vinylmozaïektegels overtuigen ook door hun eenvoudige reiniging en onderhoud. Voor een regelmatige reiniging is een vochtige doek of viscosespons voldoende. Hardnekkig vuil kan met afwasmiddel of zeep van de tegels worden verwijderd.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.