Ga naar hoofdinhoud

Vinyl Mozaïektegel Freeport Steen Optiek Zelfklevende Beige


Formaat: Rechthoekig Kleur: Beige Materiaal: Vinyl Optic: Steen Optiek Toepassingsgebied: Bad, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Stone Maat: 48x98mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 29x29,5cm Matje: 0,085m² Dikte: 4mm Eigenschap: Zelfklevende Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 0,53 kg Aantal Stukken: 1

€ 8,50* per Vel

Inhoud: 0.087 Vierkante meters (€ 95,45* / 0.977 m²)
Productnummer: TM34788

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Beige
Product Aantal
Mat(ten)
0.087
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

De vinyl mozaïektegels Freeport steenlook in beige is zelfklevend en ruimtebesparend dankzij een dikte van slechts 4 mm. De tegel heeft een egale schone wand nodig om een perfecte hechting te hebben. Een extra tegellijm is niet nodig. Dit zijn rechthoekige tegelmatten met een mat oppervlak. Ze zijn bedoeld voor gebruik binnenshuis en kunnen worden gebruikt in keukens, gangen en dergelijke. Dankzij de moderne steenlook en de goede kleurkeuze kunnen zelfs delen van de woonkamer ermee worden bekleed, afhankelijk van de woonstijl. Het zijn vriendelijke, lichte kleuren die het daglicht goed reflecteren. De hoge kleefkracht van de tegels is niet alleen te danken aan de juiste lijm op de achterkant van de tegels, maar ook aan de lichtheid van het materiaal. Dit zijn vinyltegels. Het oppervlak heeft een mooie marmering.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.