Ga naar hoofdinhoud

Vinyl Mozaïektegel Maywald Zelfklevende Grijs Zilver


Formaat: Pattern Kleur: Grijs, Zilver Materiaal: Vinyl, Aluminium Optic: Steen Optiek Toepassingsgebied: Bad, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Stone Maat: 15x47mm, 15x97mm, 15x146mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 29x30cm Matje: 0,087m² Dikte: 4mm Eigenschap: Zelfklevende Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 0,51 kg Aantal Stukken: 1

€ 8,50* per Vel

Inhoud: 0.087 Vierkante meters (€ 97,70* / 1 m²)
Productnummer: TM34769

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Grijs
Product Aantal
Mat(ten)
0.087
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Met de Maywald vinylmozaïektegels kan veel ruimte en tijd worden bespaard. Dit zijn zelfklevende tegels met een dikte van slechts 4 mm. De plaatsing van de tegels neemt niet al te veel ruimte in beslag en alles kan zonder veel vervuiling. Houd de muur eenvoudig schoon en egaal en druk de zelfklevende tegel stevig aan. Eenvoud die door iedereen kan worden beheerst.

De tegels zijn gemaakt van aluminium en zijn grijs zilver van kleur. De diversiteit van de mozaïektegels zorgt voor een mooie eigenheid.
Het oppervlak van de wandtegels is mat. Een groot voordeel, want niet elke druppel water reflecteert op het matte oppervlak. Het zijn binnenwandtegels in composiet formaat met een prachtige steenlook.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.