Ga naar hoofdinhoud

Vinyl Mozaïektegel Meridian Steen Optiek Beige Bronzen


Formaat: Pijl Kleur: Bronzen, Beige Materiaal: Vinyl Optic: Steen Optiek Toepassingsgebied: Bad, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Niet Geschikt Natte Ruimte Stone Maat: 28x48mm, 12x48mm, 55x48mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 29x28cm Matje: 0,081m² Dikte: 4mm Eigenschap: Zelfklevende Product: Wandtegels, Mozaïek Gewicht: 0,48 kg Aantal Stukken: 1

€ 8,50* per Vel

Inhoud: 0.081 Vierkante meters (€ 104,94* / 1 m²)
Productnummer: TM34773

Op voorraad

Aflevertijd 4-6 werkdagen

Kleur: Beige
Product Aantal
Mat(ten)
0.081
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Vinyl mozaïektegels Meridian in steenlook voor snelle wandbekleding. Met deze mozaïektegel is elke wand in een handomdraai bekleed. De reden hiervoor is dat deze tegel zelfklevend is. Er is geen tegellijm en voegen niet nodig. Het enige wat je nodig hebt is een rechte, schone muur om de tegelmat op te plakken.

Dit product is een vinyltegel met een zelfklevende achterkant. Ze bieden een steenlook in de kleur beige brons. Het oppervlak heeft een levendig zigzagpatroon. Door het composiet formaat zijn deze tegels eenvoudig aan de wand te bevestigen. Het matte oppervlak zorgt ervoor dat de wandtegel ook na plaatsing onderhoudsvriendelijk blijft. Het is gemakkelijk schoon te maken en niet elke vlek is direct zichtbaar.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.