Ga naar hoofdinhoud

Vloertegels Kolossal Gerectificeerd R10/B Antraciet Mozaïek


Antislip: R10/B Formaat: Vierkant Kleur: Antraciet Materiaal: Porselein steengoed Optic: Beton Optic Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Stone Maat: 47x47mm Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 30x30cm Matje: 0,090m² Dikte: 7mm Eigenschap: Onverglaasd, Geverfd, Antislip Slijtgroep: Slijtgroep 4 Product: Wandtegels, Mozaïek, Vloertegels

€ 20,90* per Vel

Inhoud: 0.09 Vierkante meters (€ 232,22* / 1 m²)
Productnummer: TG18796

Op voorraad

Aflevertijd 8-10 werkdagen

Kleur: Antraciet
Tegelformaat: Mozaïek
Product Aantal
Mat(ten)
0.09
We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Selecteer uw gebruiksomgeving om aanbevolen materialen te krijgen

**We raden aan om nog 1-2 matten te bestellen

Geniet van eenvoudige elegantie en veel comfort met de kolossale mozaïektegel in betonlook!

Door de R10/B slipweerstand is de tegel bijzonder geschikt voor de badkamer, maar kan op verschillende manieren worden gelegd.

Het maakt indruk met zijn matte betonlook, die verkrijgbaar is in drie verschillende tinten. Ook de betonlook kan gevarieerd worden. Hier krijgt u de mogelijkheid om uit verschillende oppervlaktepatronen te kiezen, die verschillen naargelang de intensiteit van hun betonmarmering. De perfecte gelegenheid om wanden en vloeren naar uw smaak te ontwerpen!

Het ontwerp is stijlvol en eenvoudig. Zo kunt u de tegel optimaal aanpassen aan uw individuele woon- en kleurconcept zonder beperkt te worden in de keuze van wandkleuren en decoratie. Het materiaal van de mozaïektegel is porselein.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.