Ga naar hoofdinhoud

Wand Decor Tegel Ligurien Portofino 25x60cm


Een Pakket: 0,15m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Zwart, Wit Materiaal: Glas Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 25x60cm Dikte: 8,5mm Eigenschap: Nit Gerectificeerd Product: Wandtegels, Decor Tegels

€ 14,70* per Stuk

Productnummer: HT99270

Op voorraad

Aflevertijd 6-8 werkdagen

Product Aantal
Stukken
0

De karakteristieke wanddecortegel Liguria Portofino overtuigt met zijn klassieke design op veel muren in huis. De basis voor de prachtige motieven op de wandtegels is de gemeente Portofino, die in de regio Ligurië te vinden is. De beroemde havenstad Genua is niet ver weg. Met deze wandtegels toveren de bewoners van het huis in elke ruimte een mediterrane sfeer.

De niet-gekalibreerde tegels zijn afgewerkt in een glanzende afwerking zodat de haven van Portofino in elk licht schijnt. Een tegel is bijna negen millimeter dik en kan dus ook gebruikt worden om de muur te isoleren. Losse wandtegels kunnen ook als decoratie in alle kamers worden gebruikt.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.