Ga naar hoofdinhoud

Wandtegels Anabell Lichtcrème Glanzend 30x60cm


Een Pakket: 1,44m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Lichte Crème Materiaal: Steengoed Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend Tegels / Matten Maat: 30x60cm Dikte: 8,5mm Eigenschap: Gerectificeerd Product: Wandtegels

€ 41,90* per Pakket

Inhoud: 1.44 Vierkante meters (€ 29,10* / 1 m²)
Productnummer: TG19773

Op voorraad

Aflevertijd 8-10 werkdagen

Tegelformaat: 30x60cm
Oppervlaktekarakteristieken: Glanzend
Product Aantal
Pakketjes
1.44

Wandtegels zijn een sieraad voor de muren van veel kamers. Ze komen het meest voor in de keuken of badkamer. Maar er zijn ook een aantal verschillende redenen om in de gang, in de serre en zelfs in de woonkamer de wanden te decoreren met mooie tegels van steen of porselein.

De 30 X 60 cm hoogglans vanille wandtegels zijn zeer eenvoudig te leggen. Het grote oppervlak van elke afzonderlijke tegel heeft een rustgevend effect op de muur en dus op de hele kamer. Het hoogglans materiaal van de wandtegels oogt klassevol. De vanillekleurige tegel is bijzonder geschikt voor wandinrichting in donkere of zeer grote ruimtes, zoals een trap of een wachtkamer.

Om de eenvoudige schoonheid van de vanillekleurige wandtegel te benadrukken, is het raadzaam om ofwel de bijpassende voegmassa te gebruiken ofwel een contrasterende kleur te kiezen. De contrasterende kleur moet in het warme kleurbereik blijven. Een mengsel met bijvoorbeeld donkerbruin is makkelijk voor te stellen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.