Ga naar hoofdinhoud

Wandtegels Anabell Lichtcrème Mat 30x60cm


Een Pakket: 1,44m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Lichte Crème Materiaal: Steengoed Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 30x60cm Dikte: 8,5mm Eigenschap: Gerectificeerd Product: Wandtegels

€ 41,90* per Pakket

Inhoud: 1.44 Vierkante meters (€ 29,10* / 1 m²)
Productnummer: TG19779

Op voorraad

Aflevertijd 8-10 werkdagen

Tegelformaat: 30x60cm
Oppervlaktekarakteristieken: Mat
Product Aantal
Pakketjes
1.44

De vanillekleurige wandtegel met een afmeting van 30 x 60 cm en een mat oppervlak is zeer geschikt voor het ontwerpen van keukenwanden, badkamers maar ook de wanden van andere ruimtes. Omdat elke afzonderlijke tegel vrij groot is, geeft het tegelpatroon een rustige en rustgevende indruk. Bovendien ziet een op deze manier betegelde wand er door het matte oppervlak en de onopvallende kleur altijd nobel uit en is het een goede achtergrond om edele meubels of kunst te laten zien.

Dergelijke wandtegels zijn net zo geschikt als designelementen in moderne keukens, omdat ze kunnen worden gebruikt in de badkamer of in de open haard van een woonkamer of eetkamer. Samen met mozaïektegels en verschillend gekleurde tegels kunnen deze wandtegels ook heel goed worden gebruikt voor patroonontwerp.

De vanillekleurige wandtegels met een mat oppervlak zijn bijna 10 mm dik. Bij het voegen moet erop worden gelet dat alleen voegmateriaal wordt gebruikt dat overeenkomt met de kleur van de wandtegels. Het kan dezelfde kleur hebben, maar ook een contrasterende kleur.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.