Ga naar hoofdinhoud

Wandtegels Cadiz Betonoptic Beige Mat 30x60cm


Een Pakket: 1,80m² Formaat: Rechthoekig Kleur: Beige Materiaal: Steengoed Optic: Beton Optic Toepassingsgebied: Bad, Geschikt voor natte ruimtes, Keuken, Binnenruimte, Huiskamer, Douche Oppervlaktekarakteristieken: Mat Tegels / Matten Maat: 30x60cm Dikte: 8,5mm Eigenschap: Gerectificeerd Product: Wandtegels

€ 40,90* per Pakket

Inhoud: 1.26 Vierkante meters (€ 32,46* / 1 m²)
Productnummer: ZF55062

Op voorraad

Aflevertijd 8-10 werkdagen

Kleur: Beige
Tegelformaat: 30x60cm
Product Aantal
Pakketjes
1.26

De wandtegel Cadiz betonlook beige mat overtuigt met technische voordelen en het authentieke effect van een betonoppervlak. Ze zijn gemaakt van aardewerk en voldoen aan de hoogste ontwerpnormen. Wandtegels uit de Cadiz-serie zijn verkrijgbaar in een reeks aantrekkelijke kleuren en geven kamers een gezellige, uitnodigende, lichte sfeer met zachte, poederachtige krijtnuances.

Wand- en badkamertegels Cadiz met een matte betonlook bieden een breed scala aan vormgevingsmogelijkheden

De gerectificeerde badkamertegels bieden een verscheidenheid aan opties voor modern wandontwerp. Een groot voordeel van het matte oppervlak van de wandtegels is dat vuil en/of vingerafdrukken niet opvallen. Wandtegels Chadiz zijn snel en eenvoudig hygiënisch schoon te maken. De terughoudende kleurnuances waarin de tegels verkrijgbaar zijn, kunnen harmonieus worden gecombineerd met bijna alle vloerkleuren. Individuele, smaakvolle accenten kunnen zowel met voegkleuren als de combinatie van verschillende kleuren en decoratieve woonaccessoires worden aangebracht.

Combinatiemogelijkheden geven elk appartement uniekheid

Dankzij hun unieke uitstraling zien de betonlook wandtegels eruit als een prachtig deel van een spectaculair natuurlandschap. Wand- en badkamertegels Cadiz betonlook mat zijn de perfecte aanvulling op een landelijke huisstijl. Ze zijn zowel geschikt voor het ontwerpen van een modern stadsappartement als voor wandbekleding in appartementen in een landelijke omgeving. Als u uw stadsappartement een natuurlijke flair wilt geven, maakt u een zeer goede keuze met wandtegels uit de Cadiz tegelserie. De wandtegels kunnen in veel verschillende ruimtes worden gebruikt - in de gang, in de woonkamer en natuurlijk in de keuken.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Vragen en Antwoorden (0)


Wilt u een vraag stellen over het product?

Wij staan klaar om te helpen! Uw vragen zijn waardevol voor ons.

Als gevolg van verschillende kleurkalibraties van de monitoren op de computer kunnen er kleurafwijkingen optreden. Ook de belichting van de productafbeeldingen heeft invloed op de weergegeven kleuren. Houd er echter rekening mee dat we de kleur van zeer witte of lichtgekleurde tegels iets hebben aangepast voor een betere weergave.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over monsters:
Mozaïek monsters worden geleverd in een afmeting van ca.10x10cm, Tegelmonsterszijn uit de opgegeven tegel gesneden in een maat van max. 30x60cm en zijn uitgesloten van ruilen/retourneren

Tip:
Elke tegel en elk mozaïek heeft verschillende vereisten voor trimmen, leggen en ongedaan maken vanwege individuele materiaaleigenschappen en gebruiksomstandigheden. Vraag een lokale expert om een correcte en veilige plaatsing van uw mozaïeken of tegels. Wij zijn niet aansprakelijk voor onprofessioneel gebruik en gebrekkige uitvoering van constructiematerialen.